Onze Coaches

Onze Coaches

Onze coaches trainen met veel passie en plezier de leerlingen. Wij stellen ze graag aan u voor.

 
 

Omar Abhouk

Omar is de drijvende kracht achter Omar Gym en geeft al ruim 20 jaar kickboksles. Omar stimuleert jongeren op een positieve manier om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Zowel op sportief gebied, als ook daarbuiten.

Omar heeft veel ervaring in het werken met jongeren vanuit zijn werk als pedagogisch medewerker in de jeugdzorg. Daarnaast heeft hij natuurlijk veel ervaring met kickboksen, en het lesgeven daarin. Voor beiden is hij uiteraard gediplomeerd.

Omar ontving de afgelopen jaren veel waardering voor zijn werk. Een bekroning op zijn werk was de Gelderse Jeugdzorg Award die hij in 2013 ontving. De jury over Omar: “ Tijdens trainingen achterhaalt hij talenten en gedrag dat die talenten in de weg staat”.

Vanaf een jaar of 9 besteden we ook steeds meer aandacht aan een juiste techniek. In de lessen wisselen we verschillende spelletjes, techniek en conditietraining af.

Adnane

Adnane traint zelf een jaar of 5 bij Omar Gym, maar kickbokst al langer. Toen Adnane wist dat hij ging verhuizen naar Arnhem, kwam hij Omar tegen bij een openlucht- kickboksgala bij de opening van het Bruishuis.

Adnane deed hier mee, en ging met de winst naar huis. Vanaf toen kwam Adnane bij Omar trainen.

Adnane heeft in het verleden stage gelopen en is nu 2 hoofdtrainer bij Omar Gym. Op dit moment specialiseert Adnane zich via de opleiding ‘agressie, regulatie en weerbaarheid’. Adnane is naast trainer zelf een fanatieke b-klasse vechter.

Tayna

Tayna is 20 jaar en zo’n 2 jaar geleden gestart als stagiaire. Ze volgt aan het CIOS de opleiding Sport & Veiligheid. Inmiddels loopt ze voor de 2e periode stage bij Omar Gym. Ze werkt nu vooral vanuit de module ‘sport en weerbaarheid’. Ze richt zich met haar lessen op het vergroten van vertrouwen in jezelf en de ander. Tayna geeft vooral aan onze jongste leden les en vindt dit erg leuk om te doen.

Naast haar studie en het lesgeven, is Tayna zelf ook een fanatieke kickbockster die met succes al mee heeft gedaan met een aantal wedstrijden.

Soumia

Soumia traint zo’n jaar of 4 bij Omar Gym. Naast trainer/coach, loopt Soumia ook nog stage. Soumia traint vooral de damesgroepen. Soumia is een gedreven coach die zelf ook aan wedstrijden deelneemt; “Ik ga tot het uiterste, en wil zien wat ik kan bereiken. Ik ga hier nog zeker lang mee door”.

Soumia traint de damesgroepen. Daarnaast houdt Soumia zich bezig met het organiseren van evenementen, zoals het kickboksgala King of the Ring. Hierbij kan ze haar ervaring vanuit haar opleiding Marketing & Communicatie goed gebruiken. Over haar stage “ik vind het leuk dat nu ik wat langer stage loop, en alles beter weet ik ook steeds meer eigen verantwoordelijkheden krijg”.