Wie is Omar Ahbouk?

Drijvende kracht achter Omar Gym is Omar Ahbouk. Omar heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van kinderen en volwassen via zijn werk in de zorg. Al ruim 20 jaar geeft Omar les in kickboksen en doet dit nog steeds met veel plezier.  “De kunst is om je te beheersen en om verder te kijken dan alleen het kickboksen. Kickboksen is slechts een middel om jongeren te bereiken”.

Omar Gym heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een professionele organisatie. Het sporten staat nog steeds voorop, maar we combineren dit met het coachen van jongeren. Tijdens en na de lessen besteden we bijvoorbeeld aandacht aan groepsgedrag, het verbeteren van sociale vaardigheden of het voorkomen van radicalisering.

De afgelopen jaren hebben we al heel wat jongeren gezien, die zich op een mooie manier verder ontwikkeld hebben. Zo zijn er meerdere jongeren die binnen Omar Gym gestart zijn als stagiaire, een opleiding in de hulpverlening volgend en nu een betaalde baan als pedagogisch medewerker hebben. Maar ook bij de organisatie van evenementen, zoals een kickboksgala of een wijkontmoetingsdag in de wijk krijgen stagiaires volop mogelijkheden zichzelf te ontwikkelen.

Vanuit Omar Gym vinden we samenwerking met andere partijen in de wijk erg belangrijk. We onderhouden nauwe contacten met ouders, wijkbewoners, scholen, hulpverlening en andere sporclubs.

Om het werk binnen Omar Gym zo goed mogelijk te organiseren, is de Stichting Omars Gym opgericht. De stichting bestaat uit een bestuur van 5 personen, die elk vanuit een andere achtergrond en professie betrokken zijn bij het werk van Omar Gym.

 

  • voorzitter: Willem Hoeffnagel
  • secretaris: Meine Pit
  • penningmeester: Frits Jansen
  • lid: Lieselot Kerssen
  • lid: Abbes Ouali
De kunst is om je te beheersen en om verder te kijken dan alleen het kickboksen.

Gratis Proefles

Pin It on Pinterest

Share This